Onlinekonsultation eller fysisk fremmøde?

Uanset formen vil forløbet hjælpe dig på en sikker og tryg måde. Hos Naturlig Sund Nu, tilbydes både fysiske og online konsultationer.

Vi måler dit velvære ud fra forskellige parametre, således vi sammen kan se, hvor meget du flytter dig fra gang til gang.

Du vil opleve, at vi guider dig i et tempo afpasset efter dine ønsker. Hvis du vil fortælle grunden til dine udfordringer, hjælper vi dig med at overkomme dem.

Vi hjælper dig til at tage nogle gode valg, med at reflektere over din hverdag, samt hvad der har virket for dig! Ikke mindst hvordan du mærker effekten!

Behandling

Afhængigt af dine problematikker skræddersyer vi behandlingsformen. Dette kan f.eks. være kosttilskud, naturlige let optagelige vitaminer og mineraler, cupping, mv.

For at kroppen kan nå at restituere og genopbygge nyt væv, tager et behandlingsforløb oftest 3-6 måneder. Du er selv med til at tilrettelægge forløbet og der vælges altid den blideste behandlingsform.

Dette kunne f.eks. være aktivering af fordøjelsesorganerne gennem manuelle teknikker, eller kostomlægning og egen behandling.

Det er meget lettere at forebygge frem for at helbrede og din krop skånes for mange gener. Vi hjælper dig skridt for skridt med at få vendt skuden. Så du kan slippe af med symptomerne og på sigt årsagen til sygdommens opståen.