Mød Bitten

- Efter smertelindrende behandling

"Jeg føler jeg har mere energi og et bedre humør.

Jeg er kommet i klinikken flere gang over en periode med forskellige problematikker.

Jeg vil i denne forbindelser gerne nævne at jeg igennem lang tid har haft ondt i halsen og forbindelsen til min højre arm har voldt mig problemer. Den højre arm var kold.

Jeg har haft en blodprop for 5 år siden - hvor jeg var lam i højre side.

Efter behandlingen i oktober måned var forbindelsen til min højre arm igen perfekt og nu december har jeg fortsat ingen problemer med min højre arm.

Tak!!! Hilsen Bitten"

Brita´s historie

"Jeg har prøvet flere af opskrifterne og finder at disse er utrolig velsmagende."

"Jeg har også tabt 3 kg. Dette er jeg rigtig glad for"

"Det vare let blot at måtte skifte enkelte fødevarer ud og tilføje andre. Jeg er også glad for at jeg idag bruger den samme tid på at lave mad og motioner som tidligere, dette betyder at jeg har tid og god energi til at passe mit arbejde. Egentlig har jeg jo bare gjort det jeg plejer med enkelte tilpasninger. Og det virker."

De bedste anbefalinger Brita

Ole's historie

Jeg er landmand og landmandssøn og kan godt lide at bruge min krop. Jeg har som sådan ikke fejlet noget, men med tiden fik jeg ondt i skulderne, hofterne, slidgigt, hælspore og endda blindtarmsbetændelse. Anbefalingerne var mange, tabletter til dit og dat og cremer som ikke virkede. Jeg har forsøgt alt muligt. Tanken om en masse piller bryder jeg mig ikke om. Det at tage medicin på daglig basis er ikke lige mig.

Jeg er selv vokset op i en familie med kendskab til naturmedicin. Vi har i min familie taget vitaminer og mineraler hele min opvækst. I min ungdom, har jeg ikke benyttet nogle terapier eller behandlingsformer. Samtidig oplevede jeg ikke at jeg havde brug for noget.

I et travlt arbejdsliv begyndte slidgigten i skuldre, knæ, hofte og smerter fra fødderne dog at melde sig.

Ved første konsultation fik jeg en hel stak vitaminer og mineraler med hjem også noget jeg bestemt ikke selv var kommet på, at jeg kunne mangle, så der gik en tid med fiskeolie, glukosamin, urtete mv. Jeg har endda ikke haft sure opstød siden jeg ændrede på mine morgenrutine med en god kop kaffe.

Hen ad vejen er stakken af problematikker blevet mindre. Jeg tænker faktisk ikke længere på de problemområder jeg har haft. Indimellem har jeg fået fysisk behandling med nåle i ørene og kopper på ryggen. I starten tænkte jeg, kan sådan noget virkelig virke på mig. Det er jo kommet af slid og sådan måtte dette være. Jeg fik anbefalet at komme til fysisk behandling. Efter 1-3 fysiske behandlinger har jeg mærket øjeblikkelig effekt på de forskellige områder. Smerterne i hoften gik væk med det sammen, hælen tog ca. 1 måned og skulderens smerter 1 måned.

Knæproblemerne er gået væk uden nogen direkte behandling. I dag er det 1/2 år siden jeg sidst har døjet med sure opstød og flere måneder siden jeg har haft ondt i knæet. Indimellem oplever jeg knas med min hofte. Når denne begynder at brokke sig, har jeg stadig nogle "smølfe kugler" og creme til at tage smerterne. Jeg kan igen sætte mig ned på begge knæ og udføre mit arbejde.

Jeg kan sige at jeg føler mig mindre begrænset af min alder og er igen en del at det ”unge sjak” på arbejdspladsen. Hilsen Ole

"Jeg skulle forvente at leve med smerter og uden bevægelighede. Heldigvis bliv virkeligheden en anden."

Else's histori

Else´s 3 ønsker; færre smerter, mere bevægelighed og bedre søvn.

Else på 72 år, faldet og vurderes efter scanning at skulle opereres i sin skulder.  Tilstanden af knogleforfald er desværre så stor, at operationen ikke kan gennemføres. Else får at vide, at hun må forvente nedsat bevægelighed og at der er ikke noget sundhedssystemt kan gøre. Hun skulle indstille sig til at få hjælp til daglige gøremål. 

Else må give sin skulder ro til at hele, og skal derfor gå med armen i slynge i 6 uger. Samtidig med at hun får stærke smertestillende midler. "Jeg kunne ikke sove". Selv på trods af at jeg måtte tage ekstra dosis smertestillende til natten. kan ikke gøre dagligdagens gøremål som hun plejer.

Else har fået at vide, at eftersom knoglerne er yderst skrøbelige er prognosen svær og det er uvist, om hun ville kunne komme til at bruge sin højre skulde og arm igen.

Fra klinikken får Else flere forskellige opbyggende midler til knoglevæv, led og naturlige beroligende midler til en god nattesøvn. Samtidig gør Else de aftalte øvelser fra fysioterapeuten.  Else er stolt hun har fået stort ros af fysioterapeuten som er imponeret over den gode udviklig Else gør med sin arm og skulder. 

Allerede efter 14 dage klarer Else selv at lave mad igen. Hun er lettet og meget tilfreds. Smerterne er aftaget i styrke, men det gør stadig ondt. I dag på 6. uge har Else svært ved at løfte armen strakt over hovedet, men klarer ellers alle hverdagens gøremål på egen hånd.

Else er desuden ikke længere på smertestillende medicin, da smerterne er væk og funktionen i armen genvundet. I dag anbefales Else fortsat at tage genopbyggende midler for knoglevævet samt et kosttilskud af vitaminer og mineraler, så et lignende falduheld forhåbentlig kan forebygges.

"Koleteroludfordringer er datid"

Rigmor kom i klinikken med ønske om at få hjælp til at nedsætte sit niveau af kolesterol. Rigmors fortæller at "min kolesterolniveau har længe ligget på vippen til at jeg måtte i medicinsk behandling hos egen læge. 

Ved første konsultation har vi en klarhed over problemets omfang. Ved anden konsultation opstartes behandling med fysiske teknikker og med naturmedicin samt kosttilskud. Vi sikrer samtidig at Rigmor krop udrenser ophobede affaldsstoffer.

Rigmor kommer til opfølgende konsultation efter 3 måneder, og fortæller om hendes nye målinger ved egen læge. Rigmor smiler, mens hun fortæller: "Jeg behøver ikke længere at starte på kolesterolsænkende medicin"

Sammen afslutter vi behandlingen med naturmedicinen, som sammen med en forbedret kost, har vist resultater. Rigmor fortsætter et par måneder med vitaminer og mineraler.

"Fordi jeg oplever mere energi."  Citat Rigmor